tisdag 3 juni 2008

BIPACKSEDEL EFTERFRÅGAS!!

Bipacksedel till lånad bibrudhud efterfrågas och kommer värdesättas!!!!

Att knarka lånad bibrudhud (tack Sara L. för det underbara uttrycket om att knarka brudhud) borde vara ålagt med någon form av varningstext!En bipacksedel skulle vara obligatorisk.
En sån där som följer med apotekets olika mediciner. En av EU-karaktär, eller varför inte i USA-kaliber, så den blev fylld med detaljinformation om varan.
För att illustrera vad jag menar med fylld så kan jag referera till en varningstext från en sån där stor blå studsmatta som blivit 2000-talets fulaste trädgårdsinteriör. Betänk att det är en produkt mestadels för barn. Där stod:Bör användas enbart i nyktert tillstånd! Den typen av varning om att inte använda produkten under påverkan av alkohol passar faktiskt bättre för de som knarkar den lånade brudhuden.
Så det rådet riktas bättre till mig som går i ett ständigt rus som pendlar friskt mellan rusets ljuvliga inverkan och den olidliga baksmällan!

Bara dårar eller förälskade behöver egentligen en sån varningstext, för så svår ekvation kring konsekvenstänket är det kanske inte! Varesig det gäller studsmattor eller lånad brudhud.
Men för de sanna dårarna och de sant förälskade har innehållsdeklarationens varning antagligen ingen betydelse, de bara fortsätter knarka bibrudhud, fortsätter fortsätter och fortsätter... Vi vet väl alla hur det är att vara slav under det ljuvliga begäret - och mjölkhud is the shit!!!
Vad säger ni, kanske socialstyrelsen bör varna allmänheten för produkten i helhet, införa importförbud och handelsembargo!!!
Eller iaf se till att vi oerfarna flatnoviser inte får tillgång! För det slutar ändå bara i att vi inte kan agera normalt, slutar följa logiken och går runt förvirrade av alla nya känslor som plötsligt kommer från höger och vänster. Man är plötsligt som en enda stor Gazaremsa - helt occuperad, utan att kunna uppbringa en enda förmåga till att skärpa sig, till att följa den klokhet man lovprisats för tidigare!!! HJÄÄÄÄÄÄLP!!!!!
Eller näheh förresten, vid närmare eftertanke - låt mig vara hög, full, dragen, påverkad och stoned ett tag till!!!!
I went to Lesbos and got stoned! But theres no reason to take me to Rome and stone me!

Inga kommentarer: