fredag 28 mars 2008

OSKULDEN

Så var jag då av med oskulden....
Den som betyder något för att den är förenad med känslor som rör sig i mitt innersta inre och ger mig insikt om hur det är att tappa sans och balans.
Den oskulden som är förknippad med ett tillstånd som skakat om hela min tillrättalagda tillvaro. Den oskulden som ledde mig in i en revolutionär anda som får mig att bit för bit utmana hela mitt konservativa sammanhang.
Jorden skakar och gråskalan byts ut mot en hel färgpalett och jag går mot att upptäcka mitt eget kön.
Ett förtydligande kanske är på sin plats här.... Jag har alltså inte en narcissistisk störning som leder till att jag stannar hemma i min ensamhet och upplever revolution i livet genom att jag placerar en spegel mot underlivet och betraktar mig själv - nej, vägen till att ge bort min oskuld var ett mail på qx.

Allt började med några få små ord på min dataskärm när jag var inne för att ta bort min profil efter inre överläggningar om huruvida det egentligen var mitt forum eller inte.
Alla dessa snoppar som seglade in på min sida var ju inte riktigt vad jag hade som syfte med mitt liv på qx, snarare tvärtom, jag hade ju levt det konventionella livet så till den milda grad och nu var det äntligen dags att ta mig själv på större allvar än tidigare!!!!
Så snoppar skulle nu läggas åt sidan och upp på esplanaden skulle något annat eventuellt framträda!
Vad visste jag inte riktigt då, bara att jag längtat så oerhört efter detta något, att hela mitt inre visste vad det ville ha, men inte hur det skulle vara...

Min blogg kommer återspegla den hypade tillvaron det kan vara att leva ett konventionellt småborgerligt familjeliv toppat med ett frikyrkoengagemang, när man egentligen inom sig anar att man är en kyrkligt liberal flata med socialistiska hörntofsar som spretar ut under kavajen.
Den kommer handla om vägen till att den stilrena kavajen sydd efter alla konstens regler och förväntningar, skall knäppas upp och blottlägga regnbågslinnet som varit där inunder sen den tiden då det begav sig och alla hormoner vaknade till liv och sa :
-"Hoppsan hejsan, här är vi". Sen tog de över och huserade som de ville.
Mina tycktes alltid vara så mycket mer bångstyriga än andras, de hoppade åt höger och vänster men landade alltid i galen tunna, de satte sig på tjejerna, brudarna, kvinnorna i oroande hastighet och mängd!!!!!!! Men jag är min mors dotter och tog fram dominan i mig och påbörjade kampen mot dem små lymlarna!!!

Men just det.... tillbaka till min inledning om tjejen som fick mig att inte bara stanna kvar på qx, utan att formligen ÄLSKA qx inbox!!! För där fanns hon, bruden med huden!!!!!
Hon kom med de små sötaste bokstäverna man kan tänka sig vilka lite blygt sa:
"Hej!
Det är ungerfär så jag känner också. Inte en helt känd värld, men som pockar på min uppmärksamhet nu.
Jag har oxå "gömt" det någonstans inom mig, men nu går det inte längre!"

DÄR börjar vår resa!!!!

Inga kommentarer: